Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

120 zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

FEZA Model Odası Yangın Bapsı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının üstı nöbet otomasyon sistemlerine tatminkâr aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapıları camlı olabilir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını manzum kontroller ile denetlemek ve kritik etmek değerlidir.

Panik kolu olmalıdır: Ivedili çıkış bapları, panik koluna iye olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve zorlamasız bir şekilde açılmasını sağlamlar ve insanoğluın acil durumlarda emin bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın muayyen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Özellikle alıngan ve maliyetli materyallerin yangın kapısı evetğu odaların kapılarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa bileğkonuebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Projeye en munis Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı dosdoğru rahatlıkla açılan ve ordu grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

şayet bir bapnın yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedili çıkış bapsı namına çatı kesilme aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe gereğince sinedokuması ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha rakik kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının hediyeı daha buna ilgilı olarak elan bozuk olmaktadır.

Yangın merdiveni, her çtay yapı içinde bulunan insanların ve sair yaşayanların yangın yahut herhangi bir acil pozisyon sırasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin binalmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme mevla, yapılması zaruri, yapıların vazgeçilemez unsurları beyninde arz almaktadır.

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Bapların spontane kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Report this wiki page